ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Παιδικός Σταθμός


Ο Παιδικός Σταθμός του Σχολείου μας άρχισε να λειτουργεί το 1991. Στην αρχή απευθυνόταν μόνο στα παιδιά του προσωπικού των Εκπαιδευτηρίων μας και ήταν πράγματι ένα δώρο και για τα μικρά παιδιά και για τους γονείς-εκπαιδευτικούς, οι οποίοι, σίγουροι για την άριστη φροντίδα των μικρών παιδιών τους, επιδίδονταν απερίσπαστοι στο δικό τους εκπαιδευτικό έργο.

Το 2003 ο Παιδικός μας Σταθμός μετεγκαταστάθηκε σε νεόδμητο κτίριο και άνοιξε την αγκαλιά του για να δεχθεί και παιδιά εκτός του προσωπικού μας. Με πολλή εμπιστοσύνη οι γονείς υποδέχθηκαν την διεύρυνση αυτή και εμείς με τη σειρά μας την ανταποδίδουμε με υπευθυνότητα και εξαιρετική φροντίδα προς τα μικρά παιδιά.

Στον Παιδικό Σταθμό γίνονται δεκτά νήπια από δυόμισι ετών και μέχρι την ηλικία που θα φοιτήσουν στα Προνήπια (αυτό συμβαίνει τον Σεπτέμβριο του έτους που συμπληρώνουν τα τέσσερα (4) χρόνια τους). Με τα νήπια απασχολούνται και τα φροντίζουν πτυχιούχοι βρεφονηπιοκόμοι και υπάρχουν και άλλα πρόσωπα ως βοηθητικό προσωπικό.

Ο Παιδικός Σταθμός λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Οι ώρες λειτουργίας του είναι 7.30-16.30. Οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρονται είτε με λεωφορεία του σχολείου είτε να τους μεταφέρουν οι γονείς τους. Εγγραφές γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Σήμερα λειτουργούν δύο τμήματα. Τα τμήματα αυτά χωρίζονται με κριτήριο την ηλικία των παιδιών, καθόσον οι δραστηριότητες είναι διαφορετικές και γίνονται σε διαφορετικές αίθουσες. Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να δείτε ό,τι επιθυμείτε να γνωρίζετε για τη λειτουργία ενός σύγχρονου Παιδικού Σταθμού.


Κοντά στα παιδιά
Η δημιουργική απασχόληση, η διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών καθώς και η πολύπλευρη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική ανάπτυξή τους μέσα από ποιοτικές εμπειρίες μάθησης δίνουν το στίγμα της εργασίας που γίνεται.
Εγκαταστάσεις
Σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε ένα νεόδμητο κτίριο, με πλούσιο υλικό, περιμένουν τα νήπια να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια και να παίξουν μέσα σε ένα φυσικό και χαρούμενο περιβάλλον.
Εικονική περιήγηση
Περιηγηθείτε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Παιδικού Σταθμού με μία πανοραμική ξενάγηση και δείτε από πολύ κοντά και με λεπτομέρεια τι προσφέρουν.
Εκδηλώσεις και γιορτές
Καθημερινά, αλλά και στον κύκλο της σχολικής χρονιάς, τα νήπια συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και γιορτές, στις οποίες καλλιεργούνται ιδανικά και αξίες, εκδηλώσεις στις οποίες παίρνουν χαρά και δίνουν χαρά.Αρχική \ Βαθμίδες \ Παιδικός Σταθμός