ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας

Θέσεις εργασίας


Θέσεις εργασίας

Αυτή τη στιγμή δεν υπάρχουν θέσεις εργασίας.

Ωστόσο μπορείτε να στείλετε ηλεκτρονικά την αίτηση που θα συμπληρώσετε με τα στοιχεία σας, επισυνάπτοντας, εφόσον επιθυμείτε, το βιογραφικό σας. Εφόσον ενδιαφέρεστε για θέση εκπαιδευτικού στο Γυμνάσιο ή Λύκειο, στείλτε την αίτησή σας στη διεύθυνση gymnasio@eap.edu.gr . Σε κάθε άλλη περίπτωση στείλτε την αίτησή σας στη διεύθυνση info@eap.edu.gr .

Αν είστε εκπαιδευτικός, είναι απαραίτητο να έχετε εγγραφεί στην επετηρίδα ιδιωτικών εκπαιδευτικών λειτουργών. Εφόσον δεν είστε γραμμένος/η στην επετηρίδα αυτή, πρέπει να καταθέσετε τα σχετικά δικαιολογητικά στην Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας ή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης της περιοχής κατοικίας σας. Τα δικαιολογητικά θα σταλούν υπηρεσιακά στην αρμόδια υπηρεσία του ΥΠΔΜΘ και θα σας αποσταλεί η σχετική βεβαίωση εγγραφής.

Εφόσον ήδη έχετε βεβαίωση εγγραφής στην παραπάνω επετηρίδα, παρακαλούμε να την επισυνάψετε με την αίτησή σας.

Μπορείτε να καταθέσετε και αυτοπροσώπως την αίτηση στη γραμματεία του Δημοτικού Σχολείου τις εργάσιμες μέρες και ώρες.


Αίτηση πρόσληψης
Αίτηση πρόσληψης
Κατεβάστε την αίτηση πρόσληψης στον υπολογιστή σας. Αφού τη συμπληρώσετε, μπορείτε να την αποστείλετε σε μια από τις δύο παραπάνω διευθύνσεις, σύμφωνα με τις οδηγίες.
Για εκπαιδευτικούς
Για εκπαιδευτικούς
Μάθετε ποια είναι τα απαιτούμενα δικαιολογητικά για να εγγραφείτε στην Επετηρίδα των Ιδιωτικών Εκπαιδευτικών Λειτουργών.Αρχική \ Θέσεις εργασίας

active³ 4.8 · IPS κατασκευή ιστοσελίδων · Όροι χρήσης