ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Θεατρικός Όμιλος


Η θεατρική ομάδα του Γυμνασίου μας λειτουργεί φέτος για 8η συνεχή χρονιά αποτελώντας μια ακόμα αντιπρόταση στην πιεσμένη καθημερινότητα των εφήβων μας.

Δημιουργήθηκε και υποστηρίζεται από καθηγητές και μαθητές με μεράκι και αγάπη για το θέατρο και τον πολιτισμό. Κάθε σχολική χρονιά αποτελεί για μας μια καινούρια θεατρική διαδρομή.

Ο Όμηρος, ο Ευριπίδης, ο Μολιέρος, ο Βιτσέντζος Κορνάρος, ο Παπαδιαμάντης, η Πηνελόπη Δέλτα… αποτελούν έμπνευσή μας και η καλή διάθεση και το χαμόγελο τα μοναδικά εφόδια που απαιτούνται.

Στις συναντήσεις μας, που γίνονται κάθε Παρασκευή μετά το πέρας  του σχολικού ωραρίου, γνωριζόμαστε, επικοινωνούμε, συνεργαζόμαστε, αυτενεργούμε, προτείνουμε, αυτοσχεδιάζουμε, μαθαίνουμε να σεβόμαστε τις ιδιαιτερότητες του άλλου, διασκεδάζουμε και δημιουργούμε όλοι μαζί μια… παράσταση.

Αν και έχουμε διακριθεί στους περιφερειακούς μαθητικούς θεατρικούς αγώνες δύο φορές με το 2ο βραβείο και μια φορά με το 3ο, η καλύτερη στιγμή μας είναι, όταν κρατημένοι χέρι-χέρι, όλοι μαζί στεκόμαστε μπροστά στη  σκηνή και … υποκλινόμαστε.


Από τον "Ερωτόκριτο" του Βιτσέντζου Κορνάρου
Από τον "Ερωτόκριτο" του Βιτσέντζου Κορνάρου
"Ο κατά φαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου
Από τον "Ερωτόκριτο" του Βιτσέντζου Κορνάρου
Από την "Ελένη" του Ευριπίδη
"Ο Γατόκηπος"
"Ο Γατόκηπος"
"Ο κατά φαντασίαν ασθενής" του Μολιέρου
"Τα Χριστούγεννα του μπάρμπα-Πανώφ"
"Ο Γατόκηπος"Αρχική \ Βαθμίδες \ Γυμνάσιο \ Όμιλοι \ Θεατρικός Όμιλος