ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Το Δημοτικό Σχολείο δίνει τη δυνατότητα στο παιδί να πηγαίνει έτοιμο στο σπίτι του, παραμένοντας στα Μεταμεσημβρινά Τμήματα

Δημοτικό Σχολείο


Το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων «Ο Απόστολος Παύλος», σας προσκαλεί σε μια περιπλάνηση στις εγκαταστάσεις, στις δραστηριότητές του, στην εκπαιδευτική του εργασία... σε μια βόλτα μέσα από κείμενα και εικόνες που θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε τη χαρά της μόρφωσης και της καθημερινής δημιουργίας που νιώθουν οι μαθητές μας...


Πρόγραμμα Σπουδών
Το καθημερινό υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με επιπλέον ώρες που εξασφαλίζουν την κατάκτηση των γνωστικών αντικειμένων αλλά και την ευρυμάθεια, με τη βοήθεια των έμπειρων δασκάλων.
Μεταμεσημβρινά Τμήματα
Μετά τη λήξη του ημερήσιου σχολικού προγράμματος δίνονται στους μαθητές επιπλέον ευκαιρίες. Δείτε λεπτομέρειες...
Προετοιμασία για το μέλλον
Με σίγουρα βήματα οι μαθητές μας κατακτούν κάθε μέρα και κάτι περισσότερο. Οι ξένες γλώσσες, οι νέες τεχνολογίες, η προσέγγιση στον αθλητισμό, η μουσική, τα εικαστικά, το θέατρο βάζουν τα απαραίτητα θεμέλια της γνώσης.
Σχολική ζωή
Φυσικά όχι μόνο μαθήματα. Πλούσια σχολική ζωή, με επισκέψεις, εξορμήσεις, εκδηλώσεις μέσα και έξω από τον χώρο του Σχολείου, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και αθλητικούς αγώνες, δίνουν ξεχωριστή χαρά σ΄ όλους τους μαθητές μας.
Εγκαταστάσεις
Δύο κτίρια με αίθουσες διδασκαλίας, αίθουσες ξένων γλωσσών με διαδραστικούς πίνακες, εργαστήριο Φυσικών Επιστημών, αίθουσα Η/Υ, μουσικής, εικαστικών μαθημάτων και ευρύχωρη αίθουσα τελετών, εξυπηρετούν πλήρως τους στόχους ενός σύγχρονου σχολείου.
Εικονική περιήγηση
Περιηγηθείτε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Δημοτικού Σχολείου με μία πανοραμική ξενάγηση και δείτε από πολύ κοντά και με λεπτομέρεια τι προσφέρουν.
Εκδόσεις - Βοηθήματα - Διαδραστικά παιχνίδια
Oι έμπειροι δάσκαλοί μας, έχουν συντάξει πρόσθετα βοηθήματα, τα οποία κάθε χρόνο αναπροσαρμόζονται, προκειμένου να υποστηρίζουν σωστά τα διδακτικά βιβλία.
Διαγωνισμοί -Διακρίσεις
Οι μαθητές μας έχουν την αμέριστη και συνεχή συμπαράσταση και βοήθεια των δασκάλων τους. Έτσι συμμετέχουν σε κάθε διαγωνισμό που προκηρύσσεται είτε πανελλήνιο είτε σε τοπικό επίπεδο. Και οι διακρίσεις τους είναι αξιοσημείωτες.
 «Μαθητικό Τετράδιο»
Οι μαθητές μας εκφράζονται και μέσα από το διαδίκτυο, προβάλλοντας τη δουλειά τους. Το blog των μαθητών του Δημοτικού Σχολείου εμπλουτίζεται σ΄ όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς.
Σελίδα για τους μαθητές μας
Η σελίδα προορίζεται για τους μαθητές μας και τους γονείς τους. Είναι προσβάσιμη μόνο με κωδικό.Αρχική \ Βαθμίδες \ Δημοτικό Σχολείο