ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Όμιλοι


Πρόκειται για Προγράμματα Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων που προσφέρουν τα Εκπαιδευτήριά μας στους μαθητές τους με εξειδικευμένους στόχους ανάλογα με τον Όμιλο. Έτσι οι μαθητές που μετά το πρωινό πρόγραμμα νιώθουν την ανάγκη ν’ αξιοποιήσουν περισσότερο το χρόνο τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους, έναν ή περισσότερους Ομίλους.

Οι Όμιλοι λειτουργούν για ένα δίωρο μετά τη λήξη του πρωινού προγράμματος τελειώνοντας στις 4:10 μμ.


Όμιλοι Αγγλικών
Έξι όμιλοι Αγγλικών (πέντε διαφορετικών επιπέδων), που στοχεύουν κατόπιν εξετάσεων, στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Γλωσσικής Επάρκειας της αγγλικής γλώσσας.
Όμιλοι Γερμανικών
Τρεις όμιλοι Γερμανικών, που στοχεύουν κατόπιν εξετάσεων, στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Γλωσσικής Επάρκειας της γερμανικής γλώσσας.
Όμιλοι Γαλλικών
Τρεις όμιλοι Γαλλικών, που στοχεύουν κατόπιν εξετάσεων, στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Γλωσσικής Επάρκειας της γαλλικής γλώσσας.
Αθλητικός Όμιλος
Στοχεύει στη διατήρηση της σωματικής υγείας και ευεξίας των μαθητών και στην καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος, προσφέροντάς τους επί πλέον ευκαιρίες άθλησης και παιχνιδιού.
Μαραθώνιος Ανάγνωσης
Είναι πρόγραμμα που διευρύνει τα όρια της προσωπικής εμπειρίας και ευαισθησίας των μαθητών, αναπτύσσει τη φαντασία τους, καλλιεργεί τη γλώσσα και ενδυναμώσει την κριτική τους σκέψη.
Όμιλοι Μαθηματικής Σκέψης
Δύο Όμιλοι Μαθηματικής Σκέψης που απευθύνονται σε μαθητές των Β΄ και Γ΄ τάξεων του Γυμνασίου.
Θεατρικός Όμιλος
Καλλιεργώντας τη θεατρική παιδεία δίνουμε στους μαθητές την ευκαιρία να εξερευνήσουν σημαντικά θέματα σχετικά µε την ιστορία, την παράδοση, τη λογοτεχνία, την επιστήμη αλλά και την ίδια τους την ζωή.
Όμιλος Περιβαλλοντικής Εκπαίδευσης
Οι κλιματικές μεταβολές, η ρύπανση της ατμόσφαιρας, η ποιότητα του νερού, η εκμετάλλευση της ηλιακής ενέργειας κλπ., αποτελούν αντικείμενα μελέτης του ομίλου που στοχεύει στην ευαισθητοποίηση των μαθητών σε θέματα περιβάλλοντος, προετοιμάζοντας έτσι τον αυριανό Υπεύθυνο Πολίτη.
Όμιλος Πολιτιστικών
Πολιτιστικό Πρόγραμμα:Διαχρονική σχέση ΕλλάδαςΓαλλίαςΑρχική \ Βαθμίδες \ Γυμνάσιο \ Όμιλοι