ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Εσωτερικός κανονισμός - Λειτουργία


Εσωτερικός κανονισμός - Λειτουργία

Ωράριο λειτουργίας
Το νηπιαγωγείο λειτουργεί τις πέντε εργάσιμες ημέρες της εβδομάδας και το ωράριο λειτουργίας του είναι από 08:00 έως 14:00. Υπάρχει και φύλαξη παιδιών μέχρι τις 16:30.
Οι όποιες διαφοροποιήσεις τού καθημερινού ωραρίου σε έκτακτες περιπτώσεις (γιορτές ή δυσχερείς καιρικές συνθήκες) γνωστοποιούνται εγκαίρως στους γονείς των νηπίων από τη Διεύθυνση με σχετική ανακοίνωση – σημείωμα ή τηλεφώνημα εκ μέρους της συνοδού.


Προσέλευση και  αναχώρηση
Η μεταφορά των νηπίων από την κατοικία τους στο Σχολείο και αντιστρόφως γίνεται είτε με σχολικά λεωφορεία είτε με ίδια μέσα (με την ευθύνη των γονέων τους).
Για την οργανωμένη και ασφαλή μεταφορά των μαθητών λειτουργεί στα  Εκπαιδευτήριά μας, το Γραφείο Κίνησης, μία ιδιαίτερη υπηρεσία, η οποία καταρτίζει τα δρομολόγια, καθορίζει τις στάσεις και ασχολείται με ό,τι σχετίζεται με τη μεταφορά των μαθητών.
Καθημερινά τα σχολικά λεωφορεία ξεκινούν από τις αφετηρίες τους (ανάλογα με την περιοχή)  από τις 07:15 έως τις 7.40 (ανάλογα με την περιοχή κατοικίας)  και αναχωρούν από το Σχολείο στις 14:15. Το μεσημέρι τα νήπια παραδίδονται από τη συνοδό του σχολικού λεωφορείου στους γονείς ή σε άλλα υπεύθυνα πρόσωπα που οι γονείς έχουν ορίσει.

Οποιαδήποτε αλλαγή επιθυμούν οι γονείς στον τρόπο παραλαβής των νηπίων μπορεί να γίνει σε συνεννόηση με το Γραφείο Κίνησης.

Αρχική \ Βαθμίδες \ Νηπιαγωγείο \ Εσωτερικός κανονισμός - Λειτουργία