ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.


Την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου 2018, διεξήχθησαν στα Εκπαιδευτήριά μας πλήθος αθλητικών εκδηλώσεων στα πλαίσια της 5ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού.

Κεντρικός στόχος ήταν η ενεργοποίηση των μαθητών και μαθητριών για συμμετοχή́ στις οργανωμένες αθλητικές δράσεις που έγιναν μέσα στο σχολείο.

Όλα τα παιδιά μας απασχολήθηκαν σε διάφορες αθλητικές δραστηριότητες, όπως ποδόσφαιρο, μπάσκετ βόλεϊ, πινγκ- πονγκ, σκάκι και διάφορα άλλα παιγνίδια.

Επιδίωξη των εκπαιδευτικών μας ήταν μέσα από τον συνδυασμό ψυχαγωγίας και άσκησης, να κατανοήσουν οι μαθητές μας, ότι ο αθλητισμός συμβάλει στη βελτίωση της φυσικής και πνευματικής τους κατάστασης και στην απόκτηση ενός υγιούς τρόπου ζωής.

Γι’ αυτό και το σύνθημα σε όλα τα σχολεία της Ευρώπης ήταν: «ΑΣ ΚΙΝΗΘΟΥΜΕ». Δηλαδή, ας αποβάλλομε την αδράνεια και την καθιστική ζωή, που αποτελούν τις κύριες αιτίες αύξησης της παχυσαρκίας στους νέους σε όλες τις Ευρωπαϊκές χώρες.28/09/2018 12:00 πμ - 28/09/2018 12:00 πμΑρχική \ Βαθμίδες \ Γυμνάσιο \ Νέα \ 5η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού.