ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Εκδρομή στο Νυμφαίο


 

Μια πολύ όμορφη ευκαιρία έδωσε η εκδρομή του Σαββάτου (12 Οκτωβρίου) σε μαθητές και γονείς των Εκπαιδευτηρίων μας για ψυχαγωγία, παιχνίδι, εκπαιδευτικά προγράμματα αλλά και προσευχή.
Με σύμμαχο έναν καταπληκτικό καιρό, αληθινό θείο δώρο, μικροί και μεγάλοι -συνολικά πάνω από 100 άνθρωποι- πραγματοποιήσαμε την επίσκεψή μας στο πανέμορφο φθινοπωρινό Νυμφαίο και την περιοχή Αμυνταίου. Τα μάτια μας χόρτασαν ομορφιά. Τα παιδιά χάρηκαν την παρέα και το παιχνίδι μέχρις εξοντώσεως. Στον Αρκτούρο η ξενάγηση ήταν μάθημα φυσικής ιστορίας και οικολογίας.Το γεύμα μας υπέροχο δίπλα στη λίμνη Βεγορίτιδα, άλλοι σε ταβέρνα και άλλοι με τα δικά τους φαγητά. Η επίσκεψη στο πολυβραβευμένο Κτήμα "Άλφα" μας επεφύλασσε ξενάγηση στους αμπελώνες, στην οινοποιητική μονάδα και στα κελλάρια και μάθημα γευσιγνωσίας. Η ημέρα μας έκλεισε με τον Εσπερινό στην Ιερά Μονή Αγίου Παντελεήμονος και Αγίας Ευβούλης.
Τα βιώματα που αποκομίζουμε όλοι από τέτοιες δυνατές ευκαιρίες μας ενισχύουν στον καθημερινό μας αγώνα, χτίζουν σχέσεις φιλίας, μας καλλιεργούν από κάθε άποψη.
Ευχόμαστε να ακολουθήσουν κι άλλες ..."

Στους δρόμους του Νυμφαίου
Άποψη της πλατείας του Νυμφαίου
Στο Νυμφαίο με τη δασκάλα μας
Στην είσοδο του χωριού
Στην είσοδο του χωριού
Στο οινοποιείο
Στο κτήμα ΑΛΦΑ
Στο κτήμα ΑΛΦΑ
Στο μοναστήρι
Στο οινοποιείοΑρχική \ Κοντά στους γονείς \ Εκδρομή στο Νυμφαίο