ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Ιούνιος 2013 - Αποχαιρετούμε το Νηπιαγωγείο


Τη Δευτέρα 3 Ιουνίου 2013 στην αίθουσα τελετών του σχολείου μας πραγματοποιήθηκε η γιορτή για τη λήξη της σχολικής χρονιάς του νηπιαγωγείου μας.

Οι μικροί μαθητές μας μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού και χαράς παρουσίασαν τα θεατρικά έργα που ετοίμασαν με τις δασκάλες τους.

   Το Ν1 τμήμα νηπίων έπαιξε το  θεατρικό: «Η Σίσσυ το τζιτζίκι που τραγουδούσε τη φιλία και την αγάπη». Μέσα από αυτό τόνισαν πόσο σημαντικό ρόλο παίζουν αυτές οι αξίες στη ζωή μας.

   Το Ν2 τμήμα προνηπίων παρουσίασε το θεατρικό: «Οι φυλές της γης». Με το δικό τους τρόπο τα πιο μικρά νηπιάκια μας πέρασαν το μήνυμα πως κι αν είμαστε διαφορετικοί αυτό που έχει σημασία είναι ότι είμαστε όλοι αδέλφια που μέσα μας ανθίζει η αγάπη  γιατί η ανθρώπινη καρδιά είναι μία.

   Το Ν3 τμήμα νηπίων παρουσίασε  «Τα παλιά επαγγέλματα», υπενθυμίζοντας τις ρίζες μας και γιατί όχι τον τρόπο οικονομικής επιβίωσης των ανθρώπων εκείνης της εποχής.

   Η γιορτούλα έκλεισε με τραγούδια απ΄  όλα τα νηπιάκια μας που μας συντρόφευαν σε όλη τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς, αφήνοντας τελευταίο το γλυκό καλοκαιράκι αγαπημένο… ένα τραγούδι που θυμίζει σε όλους μας μικρού και μεγάλους ξεκούραση και ξενοιασιά. 


Γιορτή λήξης - Ιούνιος 2013
Γιορτή λήξης - Ιούνιος 2013
Γιορτή λήξης - Ιούνιος 2013
Γιορτή λήξης - Ιούνιος 2013
Γιορτή λήξης - Ιούνιος 2013
Γιορτή λήξης - Ιούνιος 2013Αρχική \ Βαθμίδες \ Νηπιαγωγείο \ Σχολική ζωή \ Ιούνιος 2013 - Αποχαιρετούμε το Νηπιαγωγείο