ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2015


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΤΟΥ ΓΥΜΝΑΣΙΟΥ ΜΑΣ ΣΤΟΝ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ ΓΑΛΛΟΦΩΝΙΑΣ 2015

Για μια ακόμη χρονιά, μαθητές της τρίτης τάξης του Γυμνασίου μας βραβεύτηκαν στο διαγωνισμό της Γαλλοφωνίας όπου συμμετείχαν, μαζί με την καθηγήτρια των γαλλικών κα. Βλαχοπούλου Κατερίνα, μέσα από συνολικά 500 σχολεία από όλη την Ελλάδα.

Το θέμα του φετινού διαγωνισμού  "Πρόσκληση σε ταξίδι'' καλούσε τους συμμετέχοντες να προωθήσουν θεματικά ταξίδια στην Ελλάδα προσκαλώντας μαθητές από Γυμνάσια της Γαλλίας να γνωρίσουν τον τοπικό πλούτο της χώρας μας. Το ταξίδι που επέλεξαν οι μαθητές μας να προωθήσουν, μέσα από την εκπομπή τους ''Η Ελλάδα μας υποδέχεται και μας γοητεύει'', είχε προορισμό το πανέμορφο νησί της Χίου.

Η απονομή των βραβείων πραγματοποιήθηκε στις 21 Μαρτίου, στο Γαλλικό Ινστιτούτο Θεσσαλονίκης όπου παρευρέθηκαν οι μαθητές μας με την καθηγήτριά τους, για να παραλάβουν το βραβείο τους και να συμμετάσχουν στην εκδήλωση που οργανώθηκε για όλους τους νικητές.  

Δείτε παρακάτω το video που βραβεύτηκε


Δελτίο τύπου

21/03/2015 12:00 πμ - 21/03/2015 12:00 πμ


Αρχική \ Βαθμίδες \ Γυμνάσιο \ Διαγωνισμοί \ Βράβευση των μαθητών του Γυμνασίου μας στον Πανελλήνιο διαγωνισμό Γαλλοφωνίας 2015