ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"

Όμιλοι


 

Όμιλοι στο Λύκειο

 

Πρόκειται για Προγράμματα Εξωσχολικών Δραστηριοτήτων που προσφέρουν τα Εκπαιδευτήριά μας στους μαθητές τους με εξειδικευμένους στόχους ανάλογα με τον Όμιλο. Έτσι οι μαθητές που μετά το πρωινό πρόγραμμα νιώθουν την ανάγκη ν’ αξιοποιήσουν περισσότερο το χρόνο τους έχουν τη δυνατότητα να επιλέξουν, ανάλογα με τα ενδιαφέροντα και τις ικανότητές τους, έναν ή περισσότερους Ομίλους.

Οι Όμιλοι λειτουργούν για ένα δίωρο μετά τη λήξη του πρωινού προγράμματος τελειώνοντας στις 4:10μμ. και επιχορηγούνται οικονομικά από το σχολείο.


Όμιλος Ρομποτικής
Μαθητές με ιδιαίτερο ενδιαφέρον στις θετικές επιστήμες, την έρευνα και την τεχνολογία θα έχουν την ευκαιρία να μυηθούν στη ρομποτική τεχνολογία κατασκευάζοντας και προγραμματίζοντας τελικά ένα αυτοκίνητο ρομπότ.
Όμιλοι Αγγλικών
Έξι όμιλοι Αγγλικών (πέντε διαφορετικών επιπέδων), που στοχεύουν κατόπιν εξετάσεων, στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Γλωσσικής Επάρκειας της αγγλικής γλώσσας.
Όμιλοι Γερμανικών
Τρεις όμιλοι Γερμανικών, που στοχεύουν κατόπιν εξετάσεων, στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Γλωσσικής Επάρκειας της γερμανικής γλώσσας.
Όμιλοι Γαλλικών
Τρεις όμιλοι Γαλλικών, που στοχεύουν κατόπιν εξετάσεων, στα αντίστοιχα Πιστοποιητικά Γλωσσικής Επάρκειας της γαλλικής γλώσσας.Αρχική \ Βαθμίδες \ Λύκειο \ Όμιλοι