ΠΑΙΔΙΚΟΣ ΣΤΑΘΜΟΣ

ΝΗΠΙΑΓΩΓΕΙΟ

ΔΗΜΟΤΙΚΟ ΣΧΟΛΕΙΟ

ΓΥΜΝΑΣΙΟ

ΛΥΚΕΙΟ

Mailing list
Αφήστε το e-mail σας και μείνετε ενήμεροι
Τα Εκπαιδευτήριά μας τα γνωρίζετε:

Από φίλους ή γνωστούς
Από τη δράση τους στην εκπαίδευση
Από την έρευνά μου στο διαδίκτυο
Από διαφημιστική καταχώριση


Δημοσκοπήσεις
ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΗΡΙΑ "Ο ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ ΠΑΥΛΟΣ"
Για άμεση επικοινωνία και ραντεβού τηλεφωνήστε στο 6970 971 328... σας περιμένουμε... για να σας γνωρίσουμε και να μας γνωρίσετε...

Τα Εκπαιδευτήρια "Ο Απόστολος Παύλος" δίνουν ζωντανό "παρόν" στα εκπαιδευτικά δρώμενα της Θεσσαλονίκης εδώ και 40 χρόνια. Ανήκουν στον ομώνυμο Σύλλογο της πόλης μας και έχουν ιδρυθεί από τον π. Λεωνίδα Παρασκευόπουλο, μακαριστό Μητροπολίτη Θεσσαλονίκης.

Τα σύγχρονα φροντισμένα κτίρια δεσπόζουν σ' έναν καταπράσινο λόφο του Πανοράματος στον Δήμο Πυλαίας - Χορτιάτη. Το φυσικό περιβάλλον προσφέρει μοναδική ομορφιά, άπλετο χώρο και εκπληκτική θέα, αλλά συγχρόνως έχει διαμορφωθεί ώστε να παρέχει στους μαθητές άνεση χώρου, διακεκριμένου ανά σχολικές βαθμίδες, ασφάλεια και εύκολη πρόσβαση.

Υπηρετούν με συνέπεια και αφοσίωση τριπλό στόχο:

  • τη μόρφωση του νου μέσα από σύγχρονα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα που υλοποιούνται με τη διδακτική υποστήριξη έμπειρου, καταρτισμένου αλλά και διαρκώς επιμορφούμενου και υπεύθυνα επιλεγμένου προσωπικού που αξιοποιεί σύγχρονο υλικοτεχνικό εξοπλισμό,
  • την άσκηση του σώματος με τη γυμναστική, τις αθλοπαιδιές, τη συμμετοχή σε αθλητικούς αγώνες και την καθημερινή φροντίδα της σωστής διατροφής, αλλά και την κατασκηνωτική ζωή που προσφέρουμε στους μαθητές μας στις ιδιόκτητες εγκαταστάσεις μας στα Πιέρια,
  • τη χριστιανική αγωγή της παιδικής ψυχής με τις τακτικές μαθητικές Θείες Λειτουργίες στο εκκλησάκι μας, τον Άγιο Βασίλειο, αλλά και τη γενικότερη ακούραστη καθοδήγηση και ενίσχυση των παιδιών, ώστε να φτιάξουν προσωπικότητες ελεύθερες, δυνατές, αισιόδοξες, καλλιεργημένες, με πίστη στο Θεό και αγάπη στην πατρίδα μας.

Πάγια πολιτική των Εκπαιδευτηρίων, η οποία στηρίζεται στον μη κερδοσκοπικό χαρακτήρα τους, είναι τα προσιτά δίδακτρα που υπηρετούν από τη στιγμή της ίδρυσης την άποψη ότι «το άριστο δεν πρέπει να είναι απαραίτητα και ακριβό».

Σας καλούμε να περιηγηθείτε στις σελίδες, για να δείτε λεπτομέρειες και δραστηριότητες από όλες τις εκπαιδευτικές μας βαθμίδες. Μετά θα χαρούμε να σας γνωρίσουμε κι από κοντά.

 

Οι μαθητές του Δημοτικού παρουσιάζουν τις εργασίες

και τις δημιουργίες τους

 

                                                                          


Εικονική περιήγηση στον Παιδικό Σταθμό  Εικονική περιήγηση στο Νηπιαγωγείο Εικονική περιήγηση στο Δημοτικό Σχολείο 

Επιλέξτε μια εικονική περιήγηση στις πρώτες βαθμίδες του σχολείου μας


ΕΑΠ
ΕΑΠΑρχική