Ποδοσφαιρικός αγώνας

Για έναν φιλικό αγώνα ποδοσφαίρου συναντήθηκαν οι μαθητές του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας που συμμετέχουν στην Αθλητική Ακαδημία Ποδοσφαίρου με τους μαθητές και τις μαθήτριες που συμμετέχουν στην αντίστοιχη Ακαδημία του Αρσάκειου.

Γύρω στις 14.30 κατέφθασαν οι επισκέπτες μας και πήραν τη θέση τους μέσα στο γήπεδο. Λίγα λεπτά αργότερα ακούστηκε το σφύριγμα και ο αγώνας άρχισε. Τα παιδιά έτρεξαν, δημιούργησαν φάσεις, πέτυχαν τέρματα αλλά πάνω απ’ όλα χάρηκαν παίζοντας.

Στο διάλειμμα τούς περίμενε ένα μικρό κέρασμα μια και οι αθλητές δεν πρέπει να “βαραίνουν” από το φαγητό, ενώ οι γονείς είχαν τη δυνατότητα να πιουν έναν ζεστό καφέ.

Ο αγώνας ολοκληρώθηκε μέσα σε ένα κλίμα ευγενούς άμιλλας και τα παιδιά έδωσαν τα χέρια, όπως ακριβώς έκαναν και πριν την έναρξη. Στο τέλος τα παιδιά των δύο ομάδων φωτογραφήθηκαν μαζί, χαρούμενα και γελαστά.

Ευχαριστούμε θερμά τα παιδιά και τους προπονητές τους που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά μας αλλά και τους γονείς τους που παρακολούθησαν τον αγώνα. Ευχαριστούμε και τον κ. Βασίλη Μαθά, προπονητή της ομάδας των Εκπαιδευτηρίων μας που οργάνωσε την εκδήλωση.

659 comments