Οι Fortissimo στο σχολείο μας

Με απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η αποψινή εκδήλωση στα Εκπαιδευτήριά μας. Παρά την έντονη και συνεχή βροχόπτωση, η Αίθουσα Εκδηλώσεων γέμισε ασφυκτικά και οι Fortissimo έκλεψαν τη βραδιά.

Οι τέσσερις ταλαντούχες κυρίες του συγκροτήματος μας ταξίδεψαν και μας μάγεψαν με τις μουσικές τους, τη ζωντάνια τους και το χαμόγελό τους.

Ταυτόχρονα, πέρα από το χρηματικό ποσό που διέθεσαν τα Εκπαιδευτήρια, συγκεντρώθηκαν χρήματα για να καλύψουν κάποιες από τις πολλές ανάγκες του Παιδοογκολογικού του Ιπποκρατείου, στηρίζοντας τις οικογένειες παιδιών που παλεύουν κόντρα στην επάρατη νόσο.

Ευχαριστούμε θερμά τις εθελόντριες του Ερυθρού Σταυρού και ιδιαίτερα την αγαπητή κ. Αμάλθεια Κισσά, απόφοιτο του Σχολείου μας και ανθρώπου που έχει αφιερώσει τη ζωή της στον συνάνθρωπο, την κ. Ευγενία Τριανταφυλλίδου, Προϊσταμένη της Νοσηλευτικής του Ε.Ε.Σ. στο Τμήμα Θεσσαλονίκης και την κ. Ελένη Γιαννούδη, Αντιδήμαρχο Απασχόλησης, Κοινωνικής Προστασίας, Υγείας & Παιδείας του Δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη, εκπροσώπου του δημάρχου κ. Ιγνάτιου Καϊτεζίδη.

Ευχαριστούμε και όλους τους γονείς και τους μαθητές μας που μας τίμησαν με την παρουσία τους αλλά και όλους τους ευαισθητοποιημένους συμπολίτες μας, που ενίσχυσαν με την παρουσία τους τον σκοπό της αποψινής εκδήλωσης.

Όσο για τις Fortissimo, τις ευχαριστούμε μέσα από την καρδιά μας για την ξεχωριστή βραδιά κι ελπίζουμε να ανταμώσουν οι δρόμοι μας και στο μέλλον!

1689 comments