Ανακύκλωση

Στο Δημαρχείο Πανοράματος βρέθηκαν σήμερα οι μαθητές και οι μαθήτριες της Στ’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου των Εκπαιδευτηρίων μας για να εκπροσωπήσουν το σύνολο των παιδιών μας, που τους τελευταίους μήνες συμμετείχαν στο πρόγραμμα ανακύκλωσης “Πάμε Ανακύκλωση” του δήμου Πυλαίας – Χορτιάτη.

Όλο αυτό το διάστημα συνέλεξαν χαρτί, αλουμίνιο και μπαταρίες, μαθαίνοντας πολλά πράγματα και εφαρμόζοντάς τα στην καθημερινή τους ζωή.

Η προσπάθεια απέφερε καρπούς και χάρισε στο Σχολείο μας – που συγκέντρωσε τους περισσότερους πόντους – την 3η θέση, μια και όπως διαπιστώσαμε σήμερα αυτό που μετρά είναι ο μέσος όρος ανά μαθητή. Μαζί με το δυνατό χειροκρότημα πήραμε και ως έπαθλο ένα laptop που θα εξυπηρετήσει ανάγκες του Σχολείου.

Συγχαρητήρια στα παιδιά μας αλλά και στα παιδιά των 18 σχολείων που συμμετείχαν στο πρόγραμμα. Όπως τόνισε ο δήμαρχος, κ. Ιγνάτιος Καϊτεζίδης το πρόγραμμα θα συνεχιστεί και τα επόμενα χρόνια για να μπορέσει η αλλαγή να ξεκινήσει από τα μικρά παιδιά, που θα είναι οι αυριανοί πολίτες. Μέχρι τότε συνεχίζουμε να εφαρμόζουμε όσα μάθαμε και να κάνουμε την ανακύκλωση τρόπο ζωής!

1 comment

  • /

    Hello! This is my first visit to your blog! We are a team of volunteers and starting a new project in a community in the same niche. Your blog provided us beneficial information to work on. You have done a extraordinary job!|

Leave a comment