Το Δημοτικό Σχολείο των Εκπαιδευτηρίων «Ο Απόστολος Παύλος», σας προσκαλεί σε μια περιπλάνηση στις εγκαταστάσεις, στις δραστηριότητές του, στην εκπαιδευτική του εργασία… σε μια ξενάγηση μέσα από κείμενα και εικόνες, που θα σας επιτρέψουν να αισθανθείτε τη χαρά της μόρφωσης και της καθημερινής δημιουργίας που νιώθουν οι μαθητές μας…

Το παιδί μου αρχίζει το Σχολείο

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
για την
Α΄ τάξη

Πρόγραμμα Σπουδών

Το καθημερινό υποχρεωτικό ωρολόγιο πρόγραμμα είναι εμπλουτισμένο με επιπλέον ώρες που εξασφαλίζουν την κατάκτηση των γνωστικών αντικειμένων αλλά την ευρυμάθεια με τη βοήθεια των έμπειρων δασκάλων.

Περιήγηση στις Εγκαταστάσεις μας

Περιηγηθείτε εξωτερικούς και εσωτερικούς χώρους του Δημοτικού Σχολείου με μία πανοραμική ξενάγηση και δείτε από πολύ κοντά και με λεπτομέρεια τι προσφέρουν.

Μεταμεσημβρινά Τμήματα

Μετά τη λήξη του ημερήσιου σχολικού προγράμματος δίνονται στους μαθητές επιπλέον ευκαιρίες. Όλα τα τμήματα υλοποιούνται μέσα στον γνωστό και ασφαλή για τους μαθητές χώρο των Εκπαιδευτηρίων, υπό την επίβλεψη των δασκάλων.

Σχολική Ζωή

Φυσικά όχι μόνο μαθήματα. Πλούσια σχολική ζωή, με εκδρομές, επισκέψεις σε πολυποίκιλους χώρους, εξορμήσεις, εκδηλώσεις μέσα και έξω από τον χώρο του Σχολείου, συμμετοχή σε διαγωνισμούς και αθλητικούς αγώνες, δίνουν ξεχωριστή χαρά σ΄ όλους τους μαθητές μας.

Εκδόσεις και Διαδραστική Εκπαίδευση

Oι έμπειροι δάσκαλοί μας, έχουν συντάξει πρόσθετα βοηθήματα, τα οποία κάθε χρόνο αναπροσαρμόζονται, προκειμένου να υποστηρίζουν σωστά τα διδακτικά βιβλία. Επιπλέον, διαδραστικά παιχνίδια κάνουν τη μάθηση διασκέδαση.

Σελίδα για τους μαθητές μας

Η σελίδα προορίζεται για τους μαθητές μας και τους γονείς τους. Είναι προσβάσιμη μόνο με κωδικό.