Διαδραστική Διδασκαλία

Το Σχολείο μας προσεγγίζει την εκπαίδευση και με τη βοήθεια της σύγχρονης τεχνολογίας. Σε όλες τις αίθουσες διδασκαλίας υπάρχουν υπολογιστές και προβολείς. Στις αίθουσες διδασκαλίας ξένων γλωσσών υπάρχουν, επιπρόσθετα, διαδραστικοί πίνακες, με τους οποίους διδάσκοντες και διδασκόμενοι αλληλεπιδρούν, για να κάνουν το μάθημα κατανοητό, ευχάριστο, αποδοτικό.

Εκτός τούτων, εκπαιδευτικά – εγκυκλοπαιδικά παιχνίδια, φορτωμένα στους υπολογιστές του εργαστηρίου ΤΠΕ αλλά και των αιθουσών διδασκαλίας, επιτρέπουν στα παιδιά να προσεγγίζουν το κάθε μάθημα με ευχάριστο τρόπο.

Παρακάτω μπορείτε να δείτε, δειγματικά, τέτοια διαδραστικά παιχνίδια, που βοηθούν τα παιδιά να εμπεδώσουν με ευχάριστο τρόπο τις γνώσεις τους. Η άσκηση και η προσδοκία του τέλους προκαλούν τον χρήστη να προχωρήσει περισσότερο, για να κατακτήσει το καλύτερο δυνατόν.

Επιλέξτε το θέμα με το οποίο θέλετε να ασχοληθείτε και… καλή επιτυχία.

Προσέξτε: Οι παρακάτω εφαρμογές είναι αρχεία swf, τα οποία δεν υποστηρίζονται από κινητά τηλέφωνα και tablets. Επιλέγοντας ένα παιχνίδι, σας δίνεται η δυνατότητα να το κατεβάσετε σε φάκελο του υπολογιστή σας. Στη συνέχεια μπορείτε να το ανοίξετε με την εφαρμογή που σας παρέχεται παρακάτω (ισχύει μόνο για σταθερό υπολογιστή και laptop)

Το πρόγραμμα με το οποίο ανοίγουν μπορείτε να το κατεβάσετε από δώ (για χρήση offine), εφόσον ο browser σας δίνει τη δυνατότητα για download.

Λήψη του Αρχείου SAFlashPlayer.exe

Διαδραστικά Παιχνίδια
Διάφορα
Μαθηματικά
Γεωγραφία
Ιστορία