Το Σχολείο, και ιδιαίτερα το Δημοτικό, δεν έχει να προσφέρει μόνο γνώσεις. Παράλληλα με το εκπαιδευτικό έργο, η χαρά των παιδιών και η όμορφη ψυχική τους διάθεση εκφράζονται ιδιαίτερα στις εκδηλώσεις που πολύ συχνά υπάρχουν στη σχολική τους ζωή.

Η Θεία Λειτουργία που γίνεται μία φορά το μήνα στον Άγιο Βασίλειο, τον Ναό που βρίσκεται μέσα στο χώρο του Σχολείου, οι έξοδοι από το Σχολείο, οι γιορταστικές εκδηλώσεις με αφορμή εθνικές και θρησκευτικές επετείους, δίνουν ευκαιρίες αναζωογόνησης των παιδιών.

Επισκέψεις σε χώρους αρχαιολογικού και επιστημονικού ενδιαφέροντος, εκπαιδευτικές ενημερώσεις σε επαγγελματικούς χώρους, εξορμήσεις σε χώρους που φιλοξενούν άτομα που έχουν ιδιαίτερες ανάγκες, πλουτίζουν τη σχολική ζωή.

Όλα αυτά συμπληρώνουν τις Εργασίες που γίνονται στον χώρο του Σχολείου με την ευθύνη των Δασκάλων και τη συμμετοχή όλων των παιδιών.

Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να χαρείτε μαζί μας κάποιες από αυτές τις εκδηλώσεις και δράσεις των τελευταίων μηνών μέσα από φωτογραφίες και μικρές ταινίες. Πιο αναλυτικά παρουσιάζονται στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και πληροφόρησης.

Συνδεθείτε και εγγραφείτε, για να είστε ενημερωμένοι για ό,τι νεότερο.

Εκπαιδευτικές εκδρομές

Οι μηνιαίες έξοδοι από το Σχολείο καθώς και οι ημερήσιες παιδαγωγικές επισκέψεις αποτελούν αναπόσπαστο μέρος της σχολικής ζωής. Προορισμοί μας η Θεσσαλονίκη και οι γύρω περιοχές της

Εργασία στο Σχολείο

Το Σχολείο δεν είναι μόνο για την διεκπεραίωση του καθημερινού ωρολογίου προγράμματος. Μέσα από σχέδια εργασίας, απλά και σύνθετα, οι μαθητές μας κατακτούν γνώση και αποκτούν εμπειρίες

Εορταστικές Εκδηλώσεις

Σε όλες τις επετείους, θρησκευτικές και εθνικές, οι μαθητές μας συμμετέχουν μαζί με τους γονείς τους. Γιορτές που δημιουργούν συναισθήματα και δίνουν εμπειρίες ανεπανάληπτες.

More
Δράσεις στο Σχολείο

Με κάθε ευκαιρία που τους δίνεται οι μαθητές μας δραστηριοποιούνται συμμετέχοντας σε διαγωνισμούς, σε χορωδίες, σε αθλητικές εκδηλώσεις, σε φιλανθρωπικές προσκλήσεις και κερδίζουν εμπειρίες