Νηπιαγωγείο

Το παιδί μου στο Νηπιαγωγείο

Ό,τι πρέπει να γνωρίζετε
για την προσχολική αγωγή
που παρέχουμε

Τα Νηπιαγωγεία των Εκπαιδευτηρίων «Ο Απόστολος Παύλος, δυναμικά  παρόντα από το 1976 στην εκπαιδευτική πραγματικότητα της  Θεσσαλονίκης μας ως «Κυκλάμινα», καθημερινά αποδεικνύουν ότι επιτελούν καθοριστικό ρόλο στην ολόπλευρη ανάπτυξη των παιδιών που φιλοξενούν.

Η κατάκτηση της γνώσης και της αρετής μέσα από χαρούμενη  βιωματική μάθηση αποτελεί τον στόχο όλων των προσπαθειών μας.

Ειδικότερα, στα Νηπιαγωγεία μας επιδιώκουμε:

– τη μόρφωση του νου μέσα από σύγχρονα εκπαιδευτικά και πολιτιστικά προγράμματα που  υλοποιούνται καθημερινά με συναρπαστικές δραστηριότητες,

– την άσκηση του σώματος  με παιχνίδια και γυμναστική και την καθημερινή φροντίδα για σωστή διατροφή,

– τη χριστιανική αγωγή της παιδικής ψυχής

Πρόγραμμα Σπουδών

Το Νηπιαγωγείο μας εφαρμόζει το Διαθεματικό Πρόγραμμα Σπουδών του Υπουργείου Παιδείας μέσα από θεματικές προσεγγίσεις και σχέδια εργασίας, δίνοντας έμφαση στην ολιστική αντίληψη της γνώσης λαμβάνοντας υπόψη τα ενδιαφέροντα και τις ανάγκες των παιδιών αυτής της ηλικίας.

More
Σχολική Ζωή

Όμορφες εκδρομές, εκδηλώσεις μέσα και έξω από το χώρο του σχολείου, συμμετοχή σε εκπαιδευτικά προγράμματα, συνθέτουν τη σχολική μας ζωή και αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της, ενθουσιάζοντας τους μικρούς μας μαθητές.

More
Μεταμεσημβρινά Τμήματα

Μετά τη λήξη του ημερήσιου σχολικού προγράμματος δίνονται στους μαθητές επιπλέον ευκαιρίες. Όλα τα τμήματα υλοποιούνται μέσα στον γνωστό και ασφαλή για τους μαθητές χώρο των Εκπαιδευτηρίων, υπό την επίβλεψη των νηπιαγωγών.

Σελίδα για τους γονείς

Μέσα από αυτή σελίδα μπορούν οι γονείς να ενημερώνονται για το εβδομαδιαίο Πρόγραμμα Δραστηριοτήτων του νηπιαγωγείου μας.

More
Εκδηλώσεις και δράσεις

Εδώ μπορείτε να πάρετε μία γεύση από τις όμορφες στιγμές που κάνουν ενδιαφέρουσα την κάθε μας μέρα.