Παιδικός Σταθμός

Ο Παιδικός Σταθμός του Σχολείου μας άρχισε να λειτουργεί το 1991. Στην αρχή απευθυνόταν μόνο στα παιδιά του προσωπικού των Εκπαιδευτηρίων μας και ήταν πράγματι ένα δώρο και για τα μικρά παιδιά και για τους γονείς-εκπαιδευτικούς, οι οποίοι, σίγουροι για την άριστη φροντίδα των μικρών παιδιών τους, επιδίδονταν απερίσπαστοι στο δικό τους εκπαιδευτικό έργο.

Το 2003 ο Παιδικός μας Σταθμός μετεγκαταστάθηκε σε νεόδμητο κτίριο και άνοιξε την αγκαλιά του για να δεχθεί και παιδιά εκτός του προσωπικού μας. Με πολλή εμπιστοσύνη οι γονείς υποδέχθηκαν την διεύρυνση αυτή και εμείς με τη σειρά μας την ανταποδίδουμε με υπευθυνότητα και εξαιρετική φροντίδα προς τα μικρά παιδιά.

Στον Παιδικό Σταθμό γίνονται δεκτά νήπια από δυόμισι ετών και μέχρι την ηλικία που θα φοιτήσουν στα Προνήπια (αυτό συμβαίνει τον Σεπτέμβριο του έτους που συμπληρώνουν τα τέσσερα (4) χρόνια τους). Με τα νήπια απασχολούνται και τα φροντίζουν πτυχιούχοι βρεφονηπιοκόμοι και υπάρχουν και άλλα πρόσωπα ως βοηθητικό προσωπικό.

Ο Παιδικός Σταθμός λειτουργεί καθ΄ όλη τη διάρκεια του έτους, εκτός από το πρώτο δεκαπενθήμερο του Αυγούστου. Οι ώρες λειτουργίας του είναι 7.30-16.30. Οι μικροί μαθητές έχουν τη δυνατότητα να μεταφέρονται είτε με λεωφορεία του σχολείου είτε να τους μεταφέρουν οι γονείς τους. Εγγραφές γίνονται καθ΄ όλη τη διάρκεια του χρόνου.

Στις παρακάτω σελίδες μπορείτε να δείτε ό,τι επιθυμείτε να γνωρίζετε για τη λειτουργία ενός σύγχρονου Παιδικού Σταθμού.

Πρόγραμμα Σπουδών

Η δημιουργική απασχόληση, η διαπαιδαγώγηση των μικρών παιδιών καθώς και η πολύπλευρη νοητική, συναισθηματική, κοινωνική ανάπτυξή τους μέσα από ποιοτικές εμπειρίες μάθησης δίνουν το στίγμα της εργασίας που γίνεται.

Εκδηλώσεις

Καθημερινά, αλλά και στον κύκλο της σχολικής χρονιάς, τα παιδιά του Παιδικού Σταθμού συμμετέχουν σε εκδηλώσεις και γιορτές, στις οποίες καλλιεργούνται ιδανικά και αξίες, εκδηλώσεις στις οποίες παίρνουν χαρά και δίνουν χαρά.

Εγκαταστάσεις

Σύγχρονες εγκαταστάσεις, σε ένα νεόδμητο κτίριο, με πλούσιο υλικό, περιμένουν τα νήπια να κυκλοφορήσουν με ασφάλεια και να παίξουν μέσα σε ένα φυσικό και χαρούμενο περιβάλλον.

Επικοινωνία

Επικοινωνήστε μαζί μας για άμεση ενημέρωση και οποιαδήποτςε πληροφορία